Ingyenes kiszállítás 20.000 Ft rendelés felett.

Ügyfélszolgálat: +36707390803 

Yasenka

2014. december 29-én megnyílt Vukováron a Yasenka gyógyszer-, étrend-kiegészítő- és kozmetikai gyár. 6000 négyzetméteren három korszerű részleg működik: a félszilárd készítmények - krémek, kenőcsök és gélek - gyártó részlege. , Nem steril folyékony készítmények - szirupok és folyékony étrend-kiegészítők -, valamint Szilárd készítmények - tabletták és kapszulák - gyártó osztálya. A termékminőség-ellenőrzést végző analitikai laboratórium vezető szakértői folyamatosan ellenőrzik a Yasenka összes készítményét, hogy garantálják azok kivételes minőségét. Próbáld ki őket, és örülj! A Yasenka gyár megnyitásával Mr. sc. Radwan Joukhadar, M.Sc. pharm., azért tette teljessé álmát, mert miután 1990-ben Vukováron beindította a Medical Intertrade gyógyszer-nagykereskedelmét és a Pharmacy Joukhadar egészségügyi intézményt, végre megkezdte saját gyógyszer- és gyógyászati ​​termékek gyártását. A sikerhez vezető út Vukováron indult, így szíve úgy döntött, hogy ott vált valóra hosszú távú álma. Kitartó munkával és csúcstermékeink minőségébe való folyamatos befektetéssel lassan nélkülözhetetlen partnerévé válunk a rohamosan növekvő számú, ma már lojális vásárlóinknak, akikkel meg vagyunk győződve arról, hogy az életminőség az egészséggel kezdődik – ezért a Yasenka csak a csúcsot nyújtja. termékek a legjobb egészségért. Ma már a kozmetikumok és az étrend-kiegészítők elhagyják a világot Vukovár felé, amire büszkék vagyunk, de nem állunk meg itt, hanem alaposan tervezzük, hogy beindítjuk a hazai és nemzetközi piacra szánt gyógyszerek gyártását. A legmodernebb technológia és a magasan képzett szakértőkből álló csapatunk szinergiájának köszönhetően nincs kétségünk afelől, hogy ez a terv egy új, gyönyörű Vukovár történetté válik. Látomás Yasenka aláírását csak prémium termékek viselhetik. Termékeink felismerhető minőségét a legmagasabb minőségi előírások, a legmodernebb technológia és a legmagasabb szintű humán erőforrás megvalósításával és folyamatos fejlesztésével biztosítjuk. Nem csak követni akarjuk a szabványokat, hanem meg is akarjuk alkotni azokat, mert csak így biztosíthatjuk, hogy fogyasztóink – és családjuk új tagjává – váljunk megbízható és kívánatos partnerekké. Küldetés Az egészség az életminőség kulcsfontosságú feltétele, az életminőség pedig a magabiztosság, a személyes kiteljesedés és a boldogság előfeltétele. Az egészségügy tehát sokkal több számunkra, mint munka; az egészségügy a küldetésünk, melyhez sok szeretettel és még nagyobb felelősséggel közelítünk, mert ez fogyasztóink és családjaik boldogságáért is törődik. Igazi családi vállalkozásként nagy megtiszteltetés számunkra, hogy boldogságot hozzunk a családokba egészséggel, nemes kihívás – és a mi boldogságunk is.

5termék15
ÚJ
Komplex ízületvédő kollagénnel
A Yasenka Omniflex Flexvital ízületvédő ital halkollagén, glükózamin, kondroitin és hialuronsav különleges kombinációja. Hatóanyagai a szervezetben is természetesen előfordulnak, valamint szerepet játszanak az ízületek, kötőszövetek, ínak és porcok védelmében.

GMO-és gluténmentes

Kiszerelés formátum: folyadék

Mennyiség: 500 ml
6 590 Ft
ÚJ
Hidrolizált halkollagén ital
A Yasenka Skinage Collagen Advanced 5000 hidrolizált halkollagén ital hozzáadott hialuronsavat, rezveratrolt és C-vitamint tartalmaz. Hatóanyagai belülről táplálják a bőrt, támogatják a normál kollagénképződést és a sejtek védelmét.

GMO-és gluténmentes

Kiszerelés formátum: folyadék

Mennyiség: 500 ml
6 190 Ft
29
ÚJ
Kollagén ital vitamin komplex és Q10 tartalommal
A Yasenka Skinage Collagen Elegance 10000 kollagén ital hozzáadott hialuronsavat, zöld tea kivonatot, Q10 koenzimet, MSM-et és alapvitaminok különleges keverékét tartalmazza. Hatóanyagai belülről táplálják a bőrt, támogatják a normál kollagénképződést és a sejtek védelmét.

GMO-és gluténmentes

Kiszerelés formátum: folyadék

Mennyiség: 500 ml
6 990 Ft
4 990 Ft
Kezdete: 2022.04.20 A készlet erejéig!
29
ÚJ
Kollagén vitaminokkal és ásványi anyagokkal
A Skinage Collagen Prestige 10000 hidrolizált halkollagén ital hozzáadott hialuronsavat, C- és B-vitaminokat, cinket és mangánt tartalmaz. Hatóanyagai belülről táplálják a bőrt, támogatják a normál kollagénképződést és a sejtek védelmét.

GMO-és gluténmentes

Kiszerelés formátum: folyadék

Mennyiség: 500 ml
6 290 Ft
4 490 Ft
Kezdete: 2022.04.22 A készlet erejéig!
29
ÚJ
Táplálás és ragyogás a hajnak
A keratin a haj legfontosabb alkotóeleme, gondoskodik annak regenerálásáról és hidratálásáról. A Yasenka Skinage Hair Boost ital keratin tartalma mellett további cink és B-komplex vitaminok különleges kombinációja.

GMO-és gluténmentes

Kiszerelés formátum: folyadék

Mennyiség: 500 ml
6 290 Ft
4 490 Ft
Kezdete: 2022.04.20 A készlet erejéig!