Ingyenes kiszállítás 15.000 Ft rendelés felett.

Ügyfélszolgálat: +36707390803 

Fachet

5termék15
ÚJ
A Fachet kínai hernyógomba fő hatóanyagának egészségvédő tulajdonságait az ősi kínai orvoslás évszázadok óta ismeri és használja. Rendszeres alkalmazása megoldás lehet a krónikus fáradtság és a depresszió leküzdésére, növelheti a fizikai és szellemi teljesítőképességet, továbbá pozitív hatást gyakorolhat a központi idegrendszerre.
5 390 Ft
ÚJ
A Fachet Pecsétviaszgomba fő hatóanyaga immunerősítő és erős antioxidáns hatása miatt évezredek óta használatos a távol-keleti országokban. Emellett tumorellenes, májvédő és allergiaellenes hatása is ismert. A Ganoderma az egyik legnépszerűbb gyulladáscsökkentő és egészségvédő gombafajta.
5 390 Ft
ÚJ
A Fachet Shiitake gomba összetevője európai, ellenőrzött biológiai gazdaságból származik, amely gombapor helyett standardizált kivonatot tartalmaz. Kizárólag természetes hatóanyagokból tevődik össze, vegyszer, nehézfém- és szennyeződésmentes. Fő hatóanyaga a természetes antioxidáns hatású lentinán, ami rendkívül hatékonynak bizonyult különböző bakteriális és gombás fertőzések ellen.
5 190 Ft
ÚJ
A Fachet Vital Defense Basic 4 gyógygomba kivonatot tartalmaz. A bokrosgomba, mandulagomba, pecsétviaszgomba és shiitake gomba kivonat támogatja az idegrendszer működését, a szervezet védekezőképességét. Felveszi a harcot a gyulladásokkal és az allergiával, továbbá rendkívül hatékony méregtelenítő.
10 890 Ft
ÚJ
A Fachet Vital Defense Plus szedése hatékony támogatást nyújt az immunrendszer erősítésében, a betegségek megelőzésében, illetve az aktivitás növelésében. A benne található háromféle gyógygomba a rezervatrol és az acerola segítségével fejti ki pozitív hatásait.
9 890 Ft