Ingyenes kiszállítás 15.000 Ft rendelés felett.

Ügyfélszolgálat: +36707390803 

Styling & Finish

9termék19
Egy fantasztikus és sokoldalú spray, amely magas argán olaj tartalmának köszönhetően gondoskodik a haj hidratáltságáról és ellenállóképeségéről. Táplálja és védi a hajat a meleglevegős hajformázásnál. Ezen kívül felerősíti és biztosítja a hosszan tartó hajszínt és fényességet kölcsönöz a hajnak.
7 259 Ft
Egy könnyű permet, ami a göndör fürtöket tartóssá, rugalmassá és fényessé varázsolja, így a fürtök termesztessé válnak.
7 259 Ft
Egy csodálatos hab, amely hosszantartó tartást és dússágot, rugalmas szerkezetet és érinthető puhaságot kölcsönöz a hajnak. Nedves és száraz hajra is alkalmazható. Körkefével szárítsd, hogy növelve a haj volumenjét, és ragyogását, vagy használj diffúzort a göndör fürtökért.
7 259 Ft
ÚJ
Egy olyan hatékony hajban hagyható hajkrém, mely kíméletes tartást kölcsönöz a göndör hajnak, miközben megtartja annak természetességét. A göndör haj ezáltal fényes, csillogó és rugalmas lesz.
7 259 Ft
Hővédő spray, amely védi a haját a meleglevegős hajformázás káros hatásaitól 230 Co-ig. Emellett UV szűrőket tartalmaz, ami védelmet biztosít a nap káros sugaraival szemben. A haj védetté és egyben fényessé, könnyen kezelhetővé válik.
7 259 Ft
Sós víz spray, amely dús állagot biztosít a normál és vékony szálú hajnak. Használható nedves vagy száraz hajon. A hidrolizált keratin erősíti a hajat, a magnézium-szulfát pedig textúrát és friss érzést kölcsönöz neki.
7 259 Ft
Fényesítő szérum a stílusos befejezéséhez. A hajnak puha és egészséges megjelenést kölcsönöz. Ez a szérum azonnali fényt és lágyságot kölcsönöz, a haj erősítése mellett. A szerves Argania Spinosa kernel kivonat (Argán Olaj), a Simmondsia Chinensis olaj (Jojoba olaj), a Butyrospermum Parkii vaj (Shea vaj) és az édes mandula olaj együtt hidratálja és biztosítja a haj selymességét, az egészségesebb megjelenéssel egyetemben.
7 259 Ft
Száraz sampon mely volumennövelő hatással rendelkezik, emellett megköti a fejbőrön és a hajon lévő felesleges olajokat. Frissít, tiszta érzést és állagot biztosít a hajnak.
7 259 Ft
Egy formázó por, amely növeli a haj volumenjét és tartás biztosít neki. A benne található szilícium-dioxid felszívja a faggyút és tartást, volument biztosít a hajnak.
7 259 Ft