Ingyenes kiszállítás 15.000 Ft rendelés felett.

Ügyfélszolgálat: +36707390803 

Vitaminitalok

6termék16
Vegyes gyümölcsös ízű szénsavmentes vitaminital!

A kalcium szükséges a normál csontozat és fogazat fenntartásához, a magnézium pedig hozzájárul a normál pszichológiai funkció fenntartásához.

A gyerekitalunk fejlesztésénél fontos szempont volt a megfelelő vitaminok mellett, az ásványi anyagok kiválasztása is, így került a termékünkbe kalcium és magnézium.

A TERMÉK A-vitamin, C-vitamin, E-vitamin, B6-vitamin, B12-vitamin, Niacin, Pantoténsav, Kalcium és Magnézium ...
7 080 Ft
Egységár: 295 Ft/db
Vegyes gyümölcsös ízű szénsavmentes vitaminital

A DeLaVie 1000 C+D ZERO italunkba 1000 mg C-vitamint és 5 µg D-vitamint töltöttünk kiegészítve még 8 egyéb vitaminnal. Mindezt cukormentes változatban azoknak, akiknek fontos a minimális kalóriabevitel. A C-vitamin és a D-vitamin hozzájárul az immunrendszer normál működéséhez.

A TERMÉK C-vitamin, D-vitamin, A-vitamin, E-vitamin, B12-vitamin, B6-vitamin, Niacin, Folsav, Biotin és Pantoténsav FORRÁS! Táplálkozás beviteli r...
7 080 Ft
Egységár: 295 Ft/db
Vegyes gyümölcsös ízű szénsavmentes vitaminital

A DeLaVie 1000 C+D italunkba 1000 mg C-vitamint és 5 µg D-vitamint töltöttünk, melyet kiegészítettünk még 8 egyéb vitaminnal. A C-vitamin és a D-vitamin hozzájárul az immunrendszer normál működéséhez.

A TERMÉK C-vitamin, D-vitamin, A-vitamin, E-vitamin, B12-vitamin, B6-vitamin, Niacin, Folsav, Biotin és Pantoténsav FORRÁS! Táplálkozás beviteli referenciaérték %-a felnőttek számára*
7 080 Ft
Egységár: 295 Ft/db
Mangó- és narancs ízű szénsavas vitaminital

Ebben a komplex italunkban a felnőtt napi beviteli referenciaérték 100%-a megtalálható C-vitaminból, D-vitaminból, Tiamin-ból, Niacin-ból, B6 vitaminokból. Illetve a felnőtt napi beviteli referenciaérték 75%-a megtalálható B12 vitaminból.

A TERMÉK C-vitamin, D-vitamin, B12-vitamin, B6-vitamin, Niacin, és Tiamin FORRÁS! Táplálkozás beviteli referenciaérték %-a felnőttek számára*
4 680 Ft
Egységár: 195 Ft/db
Erdei gyümölcsös ízű szénsavas vitaminital

A Fizzy Kalcium italban a 400 mg kalcium-ot töltünk, amely a felnőtt napi beviteli referencia érték fele. Mindez megtámogatva D3-vitaminnal, E-vitaminnal és Biotin-nal, amelyből az italban szintén felnőtt napi beviteli referencia érték 50%-a van. A kalcium szükséges a normál csontozat fenntartásához és hozzájárul a normál izomműködéshez.

A TERMÉK Kalcium, D+-vitamin, E-vitamin és Biotin FORRÁS! Táplálkozás beviteli refe...
4 680 Ft
Egységár: 195 Ft/db
Fügekaktusz ízű szénsavas vitaminital

A Fizzy Magnézium+Cink-ben két ásványi anyagból a felnőtt napi beviteli referencia érték 50%-a megtalálható. Mindez még 4 vitaminnal támogatva. A magnézium hozzájárul a normál izomműködéshez, a cink pedig hozzájárul a sejtek oxidatív stresszel szembeni védelméhez.

A TERMÉK B12-vitamin, B6-vitamin, Niacin, Folsav, Biotin és Pantoténsav FORRÁS! Táplálkozás beviteli referenciaérték %-a felnőttek számára*
4 680 Ft
Egységár: 195 Ft/db