Ingyenes kiszállítás 15.000 Ft rendelés felett.

Ügyfélszolgálat: +36707390803 

Slim Crazy Fit "Pro" vibrációs tréner
Slim Crazy Fit "Pro" vibrációs tréner
89 990 Ft

Slim Crazy Fit "Pro" vibrációs tréner

Slim Crazy Fit "Pro" vibrációs tréner
Slim Crazy Fit "Pro" vibrációs tréner
Slim Crazy Fit "Pro" vibrációs tréner
Slim Crazy Fit "Pro" vibrációs tréner
Slim Crazy Fit "Pro" vibrációs tréner
Slim Crazy Fit "Pro" vibrációs tréner - a 21. század trénere
A vibrációs trénerek korunk legnépszerűbb otthoni alakformáló, fogyasztó és terápiás eszközei, hiszen segítségükkel komolyabb megerőltetés nélkül és viszonylag rövid idő alatt szabadulhatunk meg túlsúlyunktól, vagy formálhatjuk, feszesíthetjük testünket.

Termékjellemzők:

3D dimenziójú vibrációs mozgással
Dupla motor egyenként 200 W teljesítménnyel
3 féle vibrációs mód: lineáris, horizontális és intenzív 3D rezgés
Extra funkció: Bluetooth hangszóró - segítségével a kiválasztott zenéje edzhet
Kis helyen elfér, csupán 17 cm magas
5 automatikus (előre beállított program) és 3 manuális beállítási lehetőség
Edzésprogramok hossza: 10 perc
180 választható sebességfokozat
Teherbírás: 150 kg
Egyszerűen kezelhető
Kényelmesen távirányítóval is működtethető
2 gumikötél a hatékonyabb és változatosabb gyakorlatvégzésért
A készülék csupán 17 cm magas, így akár ágy alatt is tárolható. A készülék tartozéka egy távirányító, aminek köszönhetően nem kell hajolgatni a gép ki- bekapcsolásához. További tartozék két gumikötél, amit a készülék két oldalára lehet és csatlakoztatni, hogy még hatékonyabban edzhessük a karunkat, vállunkat, széles hátizmunkat.
89 990 Ft
Részletek
Mire jó a Slim Crazy Fit "Pro" vibrációs tréner?
Rövid idő alatt, kényelmesen, otthonunkban, mégis hatékonyan mozgatja át az egész testet, munkára készteti az izmokat, beleértve a core izomzatot is.
Használatával nagymértékben javulhat az általános kondíció, jó eséllyel megelőzhetőek a mozgáshiány okozta megbetegedések, és a túlsúly csökkentésében is rendkívül hatékony segítség lehet.
A készülék használatával kb. 10 perc alatt egy körülbelül 45-50 perces edzésnek megfelelő izommunkát végeztet Önnel. Ennek oka a gyors, billegő mozgás, ami során az izom összehúzódások száma olyan nagy, hogy 10 perc alatt is annyira megdolgoztatja az izmokat, mint egy 50 perces edzés során. Az izom összehúzódások akaratlanul jönnek létre, mivel a készülék a szervezet automatikus egyensúly-megtartó, helyzetérzékelő reflexeit használja fel. Használata kevésbé fárasztó, mint a hagyományos edzéseké, és nem kell hozzá akkora motiváció és akaraterő sem. Nem terheli a szívet és az ízületeket olyan mértékben, mint például a súlyzós edzés vagy futás. Mindezek miatt a vibrációs tréner nagy túlsúllyal rendelkezőknek és idősebb korosztálynak is bátran ajánlható.

A mozgáshiánynak súlyos következményei lehetnek:

Immunrendszer betegségek
Folyamatos fáradtság, rossz kondíció
Ízületi megbetegedések
Magas koleszterint szint, magas vérnyomás
Szív és érrendszeri megbetegedések
Rossz bélműködés
A Slim Crazy Fit "Pro" működési elve

A készülék billegő-mozgó padján állva sorozatos egyensúlyvesztés következik be, a core izomzat pedig akaratlanul is folyamatosan az egyensúlyi állapotra törekszik. Ezt hívják helyzetmegtartó reflexnek. Fontos azonban, hogy az ízületeinket és a szívet ugyanakkor nem terheljük meg.

Kinek ajánljuk a Slim Crazy Fit "Pro" vibrációs trénert?
Fogyni vágyó hölgyeknek, uraknak
Az idősebb korosztálynak
Irodai ülőmunkát végzőknek
Fizikai munkát végzőknek
Sportolóknak
Stresszes és időhiánnyal küszködőknek
A Slim Crazy Fit "Pro" hatása

Egy alkalom után már érezhető, hogy a vér- és nyirokkeringésre serkentően hat a készülék: használat után bizsergést érezhetünk a testünkben. A bőr alatti kis kapilláris erek is megnyílnak: A bőr viszkethet, hiszen a használat érezhetően fokozza a véráramlást.
Néhány alkalom után már érezhető egy általános közérzetjavulás is, frissebbnek, energikusabbnak érezheti magát akár egész nap.
Néhány hónapos rendszeres használat után akár már centiméterekben is mérhető és jól látható lesz a változás. Az izmok tónusosabbak, feszesebbek lehetnek, a narancsbőr csökkenhet. A vibrációs tréner hosszútávú, legalább 3 hónapos rendszeres (heti 4-5 alkalommal történő) alkalmazása szükséges ahhoz, hogy kialakuljon egy olyan szintű keringésjavulás, ami a következő főbb területekre gyakorol pozitív hatást.
Vér-és nyirokkeringés: A használat során, az izmok gyors és folyamatos összehúzódása révén, egy automatikus keringésjavulás jön létre az egész szervezetben. A vér oxigénszintjének növelése által javítja a közérzetet, növeli az állóképességet, erősíti az immunrendszert. A készülék rendszeres használata javítja az ízületek vérkeringését, ami csökkenti az ízületi kopás valószínűségét.
Izmok, core izomzat: A készüléken állva elsősorban az izmokra hatunk. Sorozatosan összehúzódik és elernyed szinte minden izmunk, elősegítve az izmokban is a keringésjavulást.
Műszaki jellemzők:

Méretek: 79 x 42 x 17 cm
A termék súlya: 18 kg
Motor: duál villanymotor
Teljesítmény: 2 x 200 W
Kimeneti teljesítmény: 180 W
Feszültség: 220-240 V
Sebességfokozatok száma: 180
Rezgés amplitúdója: 10 mm
Programok: 5 automata, előre beállított program és 3 manuális beállítási lehetőség
Programok hossza: 10 perc
Teherbírás: 150 kg
Adatok
Cikkszám
VVDI_GYVF22