Ingyenes kiszállítás 20.000 Ft rendelés felett.

Ügyfélszolgálat: +36707390803 

 ToXiClean Méregtelenítő program
ToXiClean Méregtelenítő program
24 980 Ft
ÚJ

ToXiClean Méregtelenítő program

A ToxiClean® méregtelenítő kúrát alkotó három termék együttesen tűzte ki célul az Ön egészségének helyreállítását, azaz a teljes méregtelenítés elérését.

Méregtelenítés a ToxiClean® segítségével!

Kutatóink számára a ToxiClean® széles spektrumú méregtelenítő kúra kifejlesztésekor fontos szempont volt, hogy az a Clean Inside® programmal együtt alkalmazva legyen képes a teljes méregtelenítés elérésére, valamint arra, hogy az újabb lerakódások létrejöttét megelőzze. Mindemellett táplálja egész szervezetünket is. A ToxiClean® méregtelenítő kúra tehát a Clean Inside® kúra kiegészítője lehet. Együttes alkalmazásuk a létező legalaposabb, teljes szervezetet érintő méregtelenítő kúra, amelyet valaha kifejlesztettek.

A csomag tartalma:
- ToXiClean - 1 havi adag
- Detox Vital - 1 havi adag
- Swiss Probiotics Max - 1 havi adag
24 980 Ft
Részletek
TOXICLEAN®
A ToxiClean® a méregtelenítés során a máj tisztaságáért felel. Szervezetünk a ToxiClean® méregtelenítő kúra során megszabadul a nehézfém-lerakódásoktól is (ólom-, higany-, illetve egyéb lerakódások). A méregtelenítés folyamán megtisztul a máj, a vér, a vesék és más szervek is.


DETOX VITAL®
A Detox Vital® a mindennapos méregtelenítés elengedhetetlen kelléke. Ásványi anyagokat, antioxidánsokat, aminosavakat, növényi táplálékokat és különböző enzimeket juttat a szervezetbe a méregtelenítő kúra részeként. Ezzel segít a szervezetnek a természetes méregtelenítés során, és olyan létfontosságú tápanyagokat pótol, amelyek nélkülözhetetlenek az immunrendszer megerősítéséhez.


SWISS PROBIOTIX MAX®
Swiss Probiotix Max® kapszulánként 12,5 milliárd jótékony baktériumot, és 15 féle probiotikus törzset tartalmaz, amelyek tudományosan igazoltan segítenek megszüntetni az akut emésztési problémákat, valamint hozzájárulnak a bélflóra egyensúlyának helyreállításához. Hatékonyan támogathatják az immunrendszer és az emésztőrendszer egészséges működését, ennek köszönhetően javul a közérzetünk, energikusabbnak érezzük magunkat.


A ToxiClean méregtelenítő Programot arra fejlesztettük ki, hogy a Clean Inside Programmal együtt alkalmazva még hatékonyabban tisztítsa és méregtelenítse belső szerveit az egészséges mindennapokért.

Mi a méregtelenítés?
A méregtelenítés egy természetgyógyászati folyamat, melynek során segítünk szervezetünknek megszabadulni a méreganyagoktól.

Miért van szükség méregtelenítésre?
A dohányzás, alkoholfogyasztás, a nem megfelelő táplálkozás (elsősorban a tartósított élelmiszerek, felvágottak, füstölt készítmények, gyorsételek), a környezeti ártalmak (pl. szmog) és kemikáliák (tisztítószerek, kozmetikumok, gyógyszerek, műanyag-mikrorészecskék)

Mi történik a méregtelenítés során?
Növényi hatóanyagokkal támogatjuk és fokozzuk a kiválasztószervek működését

Mi a méregtelenítés hatása?
Erősebb immunrendszer, több energia, jobb emésztés és erőnlét.
Adatok
Márka
NaturalSwiss
Cikkszám
SG_NSWS_TX