Ingyenes kiszállítás 20.000 Ft rendelés felett.

Ügyfélszolgálat: +36707390803 

Nuion LIFE Set
Nuion LIFE Set
28 490 Ft
ÚJ

Nuion LIFE Set

Alapvető vitaminok és ásványi anyagok

A vitaminok és ásványi anyagok nélkülözhetetlenek a szervezet egészsége és a testi funkciók optimális működése érdekében. A Nuion LIFE Set könnyen fogyasztható és pontosan adagolható magnézium, cink, szelén és D3-vitamin cseppeket, valamint C-vitamin port tartalmaz, amelyekkel egyszerűen fedezheted napi szükségleteidet.

Vegán, GMO- és gluténmentes

A csomag tartalma:
NUION C-vitamin
A NUION C-vitamin az L-aszkorbinsav mellett további kurkumával járul hozzá az immunrendszer támogatásához, az oxidatív stresszel szembeni védelemhez, a csontozat, porcok és ízületek egészségéhez.

NUION Magnézium
A magnézium a csontok, fogak és az idegrendszer egészségének fenntartásához elengedhetetlenül fontos ásványi anyag. Alapvető szerepet játszik a mentális egészség megőrzésében, az izomgörcs, idegesség és fáradékonyság megelőzésében.

NUION Szelén
A szelén olyan nélkülözhetetlen nyomelem, amely a szabadgyökök megkötésében és a kórokozókkal szembeni védekezésben vesz részt. Hatással van az immunrendszer és a pajzsmirigy megfelelő működésére.

NUION D3-vitamin
A D-vitamin olyan élettani funkcióban tölt be fontos szerepet, mint a normál fogazat és az egészséges csontozat fenntartása, illetve az immunrendszer egészséges működése. Megfelelő pótlása elengedhetetlen. A NUION D3-vitamin természetes összetételével biztosítja a napi szükséges bevitelt.

NUION Cink
A cink a szervezet egészséges működéséhez nélkülözhetetlen ásványi anyag. Hozzájárul a sejtmembránok védelméhez, ezáltal ellenállóbbá teszi az immunrendszert. Fontos szerepe van a szervezet fejlődésében, akárcsak az emésztési

28 490 Ft
Részletek
A Nuion LIFE Set alapvető, a szervezet egészségéhez és a testi funkciók normál működéséhez elengedhetetlen vitaminokból és ásványi anyagokból áll. A csomag könnyedén fogyasztható és pontosan adagolható C-vitamin port, D3-vitamin, magnézium, szelén és cink cseppeket tartalmaz.

NUION C-vitamin: Magas L-aszkorbinsav tartalma mellett további kurkumát is tartalmaz. A C-vitamin hozzájárul az immunrendszer megfelelő működéséhez és az oxidatív stresszel szembeni védelemhez. Segíti az ásványi anyagok felszívódását, valamint több fontos élettani folyamatban is részt vesz. A kurkuma fő hatóanyag a kurkumin. Erős antioxidáns és gyulladáscsökkentő tulajdonságokkal rendelkezik.
NUION D3-vitamin: A D-vitamin nélkülözhetetlen a csontképződéshez és a csontanyagcseréhez. Támogatja a normál fogazat és az egészséges izomfunkció fenntartását, a kalcium és a foszfor felszívódását, hasznosulását. Hatással van az immunrendszer működésére és a sejtanyagcserére. Szerves szerepet játszik a bőr védelmében, gátolja a szabad gyökök túlzott termelődését, amelyek idő előtti öregedéshez vezethetnek.
NUION Magnézium: A magnézium központi szerepet játszik az enzimműködésben, a sejtek energiatermelő folyamataiban és az idegrendszer védelmében. Az izomműködés és energiatermelés fokozásával hozzájárul a fizikai teljesítmény fejlesztéséhez, így sportolók számára kifejezetten ajánlott.
NUION Szelén: Az emberi szövetekben is megtalálható mikroelem legfontosabb szerepe az oxidatív stresszel szembeni védelem. Erős antioxidáns tulajdonságának köszönhetően részt vesz a kórokozók elleni harcban és az immunrendszer ellenállóvá tételében. Antivirális hatása révén vírusos megbetegedések esetén is segítséget nyújthat.
NUION Cink: A cink olyan alapfunkciók támogatásában vesz részt, mint a szervezet fejlődése, a növekedés és az emésztés. Legfontosabb szerepe azonban a sejteket körülvevő hártya, vagyis a sejtmembrán védelme. Befolyásolja továbbá a hormonrendszer megfelelő működését és a normál anyagcsere folyamatokat.
Alkalmazás

A javasolt fogyasztás felnőtteknek napi 1 mérőkanál (1g) C-vitamin por, napi 5 csepp D3-vitamin, napi 20 csepp magnézium, napi 10 csepp szelén, napi 10 csepp cink. A Nuion LIFE Set csomagban szereplő termékek összetevőiről és alkalmazásáról bővebben az egyes termékoldalakon tájékozódhatsz.
A táplálékkiegészitő használata nem helyettesíti a változatos, egészséges étrendet és a rendszeres testmozgást. Az eredmények egyénenként eltérőek lehetnek, és nem garantáltak.
Adatok
Márka
Nuion
Cikkszám
3006000