Ingyenes kiszállítás 20.000 Ft rendelés felett.

Ügyfélszolgálat: +36707390803 

NUION Szelén
NUION Szelén
8 090 Ft
ÚJ

NUION Szelén

A pajzsmirigy normál működéséért

A szelén olyan nélkülözhetetlen nyomelem, amely a szabadgyökök megkötésében és a kórokozókkal szembeni védekezésben vesz részt. Hatással van az immunrendszer és a pajzsmirigy megfelelő működésére.

Vegán, GMO- és gluténmentes
Kiszerelés formátum: folyékony
Mennyiség: 100 ml
8 090 Ft
Részletek
A szelén a szervezet számára nélkülözhetetlen nyomelem. Az emberi szövetekben is megtalálható mikroelem legfontosabb szerepe az oxidatív stresszel szembeni védelem. Erős antioxidáns tulajdonságának köszönhetően részt vesz a kórokozók elleni harcban és az immunrendszer ellenállóvá tételében. A kizárólag természetes összetevőkből készült NUION Szelén alkalmazásával könnyedén fedezheted napi szükségleted.

A szelén hozzájárul a sejteket határoló membrán védelméhez és csökkenti bizonyos daganatsejtek kialakulásának kockázatát. Antivirális hatása révén vírusos megbetegedések esetén is segítséget nyújthat. Antioxidáns és antitrombotikus tulajdonsága miatt gyakran alkalmazzák a szív-és érrendszer betegségeinek megelőzése során. A hiányos szelén bevitel olyan egészségügyi kockázatokkal járhat, mint a pajzsmirigy alulműködése, vérszegénység, vírusos megbetegedések és bőrproblémák. A szelénhiány okozhat továbbá izomfájdalmat, máj- és hasnyálmirigy problémákat, vagy akár terméketlenséget. Gyermekek esetén a kórosan alacsony szelénbevitel növekedési elmaradást eredményezhet.

A szelén természetes forrása elsősorban a tengeri állatok húsa, valamint a tej, tojás és gabonafélék. Fehérjedús étrend követése mellett is érdemes külső forrásból gondoskodni a megfelelő pótlásáról. A NUION Szelén biztosítja a napi szükséges bevitelt, folyékony formulájának köszönhetően pedig könnyedén fogyasztható és adagolható.

Összetevők

Nátrium-szelenit: 0,24 mg – ebből elemi szelén: 100 μg (182% DRV)
desztillált víz: 499,76 mg
Alkalmazás

A javasolt fogyasztás felnőtteknek napi 10 csepp.
A táplálékkiegészitő használata nem helyettesíti a változatos, egészséges étrendet és a rendszeres testmozgást. Az eredmények egyénenként eltérőek lehetnek, és nem garantáltak.
Adatok
Márka
Nuion
Cikkszám
3005070