Ingyenes kiszállítás 20.000 Ft rendelés felett.

Ügyfélszolgálat: +36707390803 

NUION D3-vitamin
NUION D3-vitamin
8 090 Ft
ÚJ

NUION D3-vitamin

Természetes D-vitamin az erős immunrendszerért

A D-vitamin olyan élettani funkcióban tölt be fontos szerepet, mint a normál fogazat és az egészséges csontozat fenntartása, illetve az immunrendszer egészséges működése. Megfelelő pótlása elengedhetetlen. A NUION D3-vitamin természetes összetételével biztosítja a napi szükséges bevitelt.

Vegán, GMO-és gluténmentes
Kiszerelés formátum: folyadék
Mennyiség: 100 ml
8 090 Ft
Részletek
A D-vitamin, vagy más néven „napfényvitamin” a nap sugarainak hatására a bőrben termelődik. Számos élettani funkcióban játszik elengedhetetlen szerepet. Alacsony szintje negatív egészségügyi következményekkel járhat, így pótlása kiemelten fontos. A kizárólag természetes összetevőkből készült NUION D3-vitamin alkalmazásával könnyedén fedezheted napi D-vitamin szükségleted.

A D-vitamin nélkülözhetetlen a csontképződéshez és a csontanyagcseréhez. Támogatja a normál fogazat és az egészséges izomfunkció fenntartását, a kalcium és a foszfor felszívódását, hasznosulását. Hatással van az immunrendszer működésére és a sejtanyagcserére. Megfelelő mennyiségű D-vitamin szükséges továbbá bizonyos betegségek elkerüléséhez. Az inzulin-kiválasztás szabályozása által növelheti az inzulinérzékenységet, és csökkentheti a gyulladások kialakulását is, ezért gyakran alkalmazzák a cukorbetegséggel szembeni küzdelem során. A D-vitamin szerves szerepet játszik a bőr védelmében. Hozzájárul a bőrsejtek növekedéséhez és helyreállításához. Gátolja a szabad gyökök túlzott termelődését, amelyek idő előtti öregedéshez vezethetnek.

A D-vitaminszint csökkenése nagymértékben befolyásolhatja a szervezet működését. Az őszi, téli időszakban a napsütéses órák száma alacsony, így ebben az időszakban fokozottan érdemes figyelni a D-vitamin megfelelő pótlására. Hiányállapota esetén olyan tünetek figyelhetőek meg, mint fáradtság, enerváltság, rossz közérzet, izomfájdalom, izomgyengeség, csontritkulás vagy akár csonttörés. A NUION D3-vitamin biztosítja a napi D-vitamin szükségletet, folyékony formulájának köszönhetően pedig könnyedén fogyasztható és adagolható.

Összetevők

D3-vitamin (kolekalciferol, grapefruit olaj): 1,765 mg – amelyből D-vitamin: 50 μg (2000IU) (1000% DRV)
Napraforgóolaj: 145,235 mg.
Alkalmazás

A javasolt fogyasztás felnőtteknek napi 5 csepp.
A táplálékkiegészitő használata nem helyettesíti a változatos, egészséges étrendet és a rendszeres testmozgást. Az eredmények egyénenként eltérőek lehetnek, és nem garantáltak.
Adatok
Márka
Nuion
Cikkszám
3005000