Ingyenes kiszállítás 20.000 Ft rendelés felett.

Ügyfélszolgálat: +36707390803 

Magic Body Okosmérleg
Magic Body Okosmérleg
16 990 Ft
ÚJ

Magic Body Okosmérleg

Magic Body Okosmérleg
Magic Body Okosmérleg
Az okoseszközünk 14-féle funkcióval képes kielemezni testösszetételünket, egészségi állapotunkat. Többek között megmutatja a testzsírszázalékot, a BMI-indexet, a csonttömeget, a testvíz arányát, az alapanyagcsere sebességet, a zsigeri zsírt, a pulzust, a zsírmentes testtömeget, a szubkután zsírt, a fehérjeszintet, a testtípusunkat, a testsúlyunkat és alapsúlyunkat, valamint az izomtömeget.
Sajnos, van egy rossz hírünk ezzel kapcsolatban: a testsúly önmagában nem sokat mond el egészségi állapotodról. Testösszetételed mérésével azonban viszonylag teljes képet kaphatsz róla. Szervezetünk egészséges működéséhez életkortól és nemtől függően különböző mértékű izom- és zsírtömegre van szükség. Az aránytalanul megnövekedett zsírtömeg, főleg hastájékon a különböző érrendszeri és cukorbetegségek kialakulásának kockázatát is növelheti, míg az aránytalanul alacsony izomtömeg állóképességünk gyengébb minőségét mutatja. Annak érdekében, hogy egy egészséges testösszetételt tudj kialakítani és fenntartani nagyon fontos, hogy ismerd és folyamatosan mérd testösszetételed változását. Ebben nyújt segítséget számodra a Magic Body Control okosmérlege, mely az alapvető testsúlymérésen kívül testizomtömeget, zsigeri zsírt, csonttömeget, BMI-t (Body Mass Index, vagyis testtömeg index) és még pulzust is mér. A mért adatokat pedig ki is értékeli számodra, így könnyedén megtudhatod, mely értékeken érdemes változtatnod egészséged érdekében.
16 990 Ft
Részletek
A Magic Body Control okosmérleg használata igazán egyszerű, hiszen ráállunk és másodpercek alatt láthatóvá válnak a mérési adatok mind a LED kijelzőn, mind okostelefonunkon. A Testanalizáló Okosmérleg Bluetooth segítségével kapcsolódik mobiltelefonhoz vagy tablethez. A mérleg által készített testösszetétel-elemzés a Fitness U+ nevű applikációban jelenik meg, melyet egyszerűen le tudsz tölteni iOS App Store-ból vagy Google Play Áruházból.
A MAGIC BODY CONTROL OKOSMÉRLEG BEÜZEMELÉSÉHEZ OLVASD EL RÉSZLETESEN A HASZNÁLATI ÚTMUTATÓT!

A beüzemelés után bármikor végezhetsz mérést az applikáció ’Measure’ (Mérés) gombjára kattintva. A gombnyomás után állj rá a mérlegre. Fontos, hogy mezítláb, száraz lábbal lépj rá a mérlegre, az adatok pontos mérése érdekében. Maradj a mérlegen, amíg a kijelzőn meg nem jelenik a testsúlyod, majd ezt három villogó szaggatott vonal fogja követni, melyek után megjelenik a pulzusod. Ezután a mérleg végzett a teljes testanalízissel. A mért testösszetétel értékeket és leírásukat megtekintheted a ’data tab’ (adatfülre) kattintva.
A MÉRLEG NEM DIAGNOSZTIZÁL VAGY KEZEL SEMMILYEN EGÉSZSÉGÜGYI PROBLÉMÁT.

NE állj a mérleg szélére és ne ugorj rá.
NE terheld túl a mérleget (maximum 180 kg / 397 lb).
NE merítsd a mérleget víz alá.
Nem javasolt a mérleg használata pacemakerrel vagy egyéb orvosi eszközzel rendelkező személyek számára.
Nem javasolt terhes nők számára, mivel a mérleg mérése helytelen lesz.
Ne mérd meg magad rögtön egy intenzív edzés után.
A nap során ugyanakkor vagy hasonló időpontban mérd meg magadat.
Adatok
Márka
Magic Body
Cikkszám
MB_OM