Ingyenes kiszállítás 20.000 Ft rendelés felett.

Ügyfélszolgálat: +36707390803 

IONIC KISS IONIZÁCIÓS FOGKEFE
IONIC KISS IONIZÁCIÓS FOGKEFE
4 900 Ft
2 450 Ft
50

IONIC KISS IONIZÁCIÓS FOGKEFE

IONIC KISS IONIZÁCIÓS FOGKEFE
IONIC KISS IONIZÁCIÓS FOGKEFE
IONIC KISS IONIZÁCIÓS FOGKEFE
IONIC KISS IONIZÁCIÓS FOGKEFE
IONIC KISS IONIZÁCIÓS FOGKEFE
IONIC KISS IONIZÁCIÓS FOGKEFE
IONIC KISS IONIZÁCIÓS FOGKEFE
Az IONIC KISS™ egy egészségtudatos fogkefecsalád, amely amellett hogy hatékonyan távolítja el a lerakódott plakkot, a fogszuvasodás és a lakosság 80-90%-át érintő fogágybetegségek okozóit, még az ínyeket is felfrissíti, az ionizációs technológiának köszönhetően.

Fogaink felülete és a rá rakódó lepedék, baktériumok, kórokozók (plakk) is mind negatív töltésűek, nem vonzzák egymást.

Nyálunk töltése pozitív és az előbb felsorolt elemek ennek hatására kötődni fognak egymáshoz.

Az IONIC KISS™ fogkefék erős negatív töltésű ionokat bocsátanak ki, melynek következményeként fogmosás közben megszakad az előbb felvázolt kapcsolat és a fogkefe sörtéivel könnyen eltávolíthatjuk a szennyeződést fogainkról.

Az IONIC KISS™ eleme több mint egy évre elegendő kapacitással rendelkezik, fejük pedig cserélhető, melyek kettesével csomagolt kiszerelésben kaphatóak.

Hagyományos társaival ellentétben fogkrém használata sem szükséges a tökéletes mosoly elérésének érdekében!
4 900 Ft
2 450 Ft
Kezdete: 2022.04.20   A készlet erejéig!
Kedvezmény 50
Megtakarítás 2 450 Ft
Részletek
Mi mire való a fogkefémen és hogy működik? Most kiderül!

Ezen rövid hiánypótló cikk elolvasása után biztos vagyok, tisztázódik benned, hogy azIonicKiss ionizációs fogkeféd mely része milyen célt szolgál és mit is jelent az ionizáció jelen esetben!

Lássunk is hozzá…

Hogyan is működik ez az egész?

Kezdjük azzal, hogy alapvetően milyen kémia áll fenn az emberi szájban.

Az egész kicsit hasonlít a mágnesekhez. Tudod, mikor ugyanolyan töltésű oldalakat egymáshoz közelítesz, akkor nem tapadnak össze, hanem pont ellenkezőleg, taszítják egymást.

Jelen esetben – minden emberre vonatkozik – a fogaid és a plakk (lepedék, kajamaradék, baktériumok) töltése – (negatív). Ez pont azért vicces, mert az előbbi mágneses példából kiindulva ezeknek nem kellene ilyen szoros barátságban egymás társaságában maradniuk.

És itt jön a csavar, mert ott van még a nyálad, aminek töltése az előzőekkel ellentétben + (pozitív) és mivel a szádban mindent nyál borít, amolyan hídként szépen mindenkit összehoz.


IONIZÁCIÓS FOGKEFÉVEL A LEPEDÉK ELLEN

Sokan küzdenek fogínybetegséggel, mely, ha nem kezeljük időben szakemberrel, további problémákat okozhat. Ilyen többek között a fogszuvasodás, a fogínygyulladás és az ínysorvadás.

Nyálunk töltése pozitív, míg fogaink felülete, a lepedék, a baktériumok és kórokozók mind negatívak. A két ellentétes töltés hatására a fogaink felületére rakodó elemek kötődni fognak egymáshoz, mely plakk kialakulásához vezethet.

Mit tehetünk ez ellen?

A fentiek elkerülésére fejlesztették ki az ionizációs fogkefét az IONIC KISS™-t.

Működési elve: fogmosás közben erős negatív töltésű ionokat bocsájt ki a fogkefe, melynek hatására megszakad a plakkok és a fog közötti kötődés. Ezt követően a sörték könnyedén eltávolítják a fog felszínéről a lepedéket, szennyeződéseket, így frissíti ínyünket és akadályozza meg a fogszuvasodást, ínygyulladást.

Kinézetre és érzetre olyan, mint egy hagyományos fogkefe, viszont fogkrém nélkül is hatékonyan tisztít.

Gazdaságos fogkefe az egész családnak.

Mivel semmilyen káros mellékhatása nincs, ezért gyermekek, várandósok is használhatják. A fogkefében lévő elem kapacitása több mint egy évre elegendő, így elég 2-3 havonta cserélni a fogkefefejeket. Többféle színben kapható a fogkefe test és a fej, ezért a gyerekek mindig más színekben pompázó fogkefét használhatnak.
Adatok
Márka
Ionickiss
Cikkszám
IONIC__1-4