Ingyenes kiszállítás 20.000 Ft rendelés felett.

Ügyfélszolgálat: +36707390803 

GAL Magnézium-L-laktát 180g
GAL Magnézium-L-laktát 180g
2 890 Ft

GAL Magnézium-L-laktát 180g

GAL Magnézium-L-laktát 180g
GAL Magnézium-L-laktát 180g
Azoknak javasolt, akik a leggazdaságosabb módon szeretnének minőségi magnéziumhoz jutni, de nem szeretnének kompromisszumot kötni sem az íz, sem a felszívódás rovására.
2 890 Ft
Részletek
magnézium-L-laktát 12-13%-a az elemi magnézium, azaz grammonként kb. 125mg jól hasznosuló elemi magnéziummal látja el szervezetünket.

A tejsavnak két formája van:
D- és L-tejsav. Ezek D- illetve L-laktáttá alakulnak a szervezetben. Az egészséges emberek vérében szinte csak L-laktát található, ami többek közt a szív és az agy számára is fontos tápanyag. Termékünkben a magnézium kizárólag a tejsav L-formájához kötve fordul elő, ami nem csak a magnézium jobb felszívódását teszi lehetővé, de a hasznos L-laktáttal is ellát, D-laktát nélkül. Emellett kevésbé hajlamosít laza székletre, mint sok másik magnéziumforma.

Magnézium jótékony hatásai:
Izommunka / sportteljesítmény javítása, izomgörcsök megelőzése, izomzat regenerációjának fokozása, immunrendszer serkentése, szív- és érrendszeri problémák megelőzése, meszesedés (kálcium lerakódás) elleni hatás, szívizomzat támogatása, jelentős stressz elleni hatás, jobb alvás, tisztább gondolkodás, energikusabb nappalok.

GAL Magnézium-L-laktát szedése azoknak javasolt, akik a leggazdaságosabb módon szeretnének minőségi magnéziumhoz jutni, de nem szeretnének kompromisszumot kötni sem az íz, sem a felszívódás rovására.
Azoknak ajánljuk tehát, akiknek „csak” magnézium kell, és abból is az egyik legjobb változat.

Adatok
Márka
GAL
Cikkszám
GAL28