Ingyenes kiszállítás 15.000 Ft rendelés felett.

Ügyfélszolgálat: +36707390803 

BioCo Pecsétviaszgomba kivonat tabletta – 60db
BioCo Pecsétviaszgomba kivonat tabletta – 60db
4 178 Ft

BioCo Pecsétviaszgomba kivonat tabletta – 60db

Hozzájárulhat a szervezet normál működésének fenntartásához, az immunrendszer erősítéséhez, a betegségek megelőzéséhez.
4 178 Ft
Részletek
BioCo Pecsétviasz gomba kivonat tabletta
A készítmény a gomba őrleményekkel (porokkal) szemben koncentrált kivonat formában tartalmaz magas poliszacharid koncentrációjú (30%) pecsétviaszgomba kivonatot. A Ganoderma lucidum, azaz a pecsétviaszgomba (japán nevén Reishi, kínai nevén Ling Zhi) az egyik legnagyobb becsben tartott gombafajta Ázsiában. A köznyelvben a “gombák királynője”-ként emlegetik, hiszen számos felhasználási területen, több száz éve alkalmazzák.

Ganoderma (Pecsétviaszgomba, Reishi)
A gyógygombákban több száz természetes, aktív hatóanyag található, amelyek nem csupán a szervezet egy-egy szervére hatnak, hanem teljes egészére. Az egyik legsokoldalúbb, legtöbb területen felhasznált gyógygomba. Kúraszerűen alkalmazzák a leromlott egészségi állapot és az immunrendszer működésének javítására, kiemelt szerepe van a máj, a gyomor, a bélrendszer, a légzőszervek és a hasnyálmirigy megbetegedéseinek kiegészítő kezelésében, továbbá a rosszindulatú daganatok gyógyításában, illetve a kemoterápia mellékhatásainak enyhítésében. Hatóanyagai elősegítik, hogy a szervezet megfelelően felkészüljön és ellenálljon a toxikus anyagok, a vírusok, fertőzések, a különféle fizikai sérülések és pszichológiai stresszhatásoknak.

Adagolás: naponta 2 tablettát bő folyadékkal lenyelni

Hatóanyag 2 tablettában
Ganoderma lucidum
(pecsétviaszgomba) kivonat
– ebből poliszacharidok

400 mg
120 mg

Összetevők: Ganoderma lucidum (pecsétviaszgomba/reishi) gomba kivonat (200 mg/tabletta); tömegnövelő szer (mikrokristályos cellulóz); csomósodást gátlók (talkum, szilícium-dioxid)

OÉTI notifikációs szám: 15755/2015
Adatok
Márka
BioCo
Cikkszám
BioCo45