Ingyenes kiszállítás 15.000 Ft rendelés felett.

Ügyfélszolgálat: +36707390803 

BioCo K2-vitamin tabletta – 90db
BioCo K2-vitamin tabletta – 90db
4 414 Ft

BioCo K2-vitamin tabletta – 90db

Hozzájárulhat a csontok egészségéhez, a szív- és érrendszer normál működéséhez, az anyagcsere megfelelő működéséhez.
4 414 Ft
Részletek
Ha elengedő K-vitaminhoz jut a szervezetünk, segítségével biztosíthatjuk keringési és érrendszerünk megfelelő védelmét.

K-vitamin
A K-vitamin zsírban oldódó vitamin, legfontosabb feladata a véralvadás megfelelő elősegítése és az ásványi anyagok csontokba való beépülésének biztosítása. Többféle élelmiszerben megtalálható, de táplálékkiegészítők formájában is fogyasztható, pótolható. Két alapvető formája ismert, a K1 vitamin és a K2 vitamin. Elsősorban a K1-vitamin felelős az egészséges véralvadásért, míg a K2-vitamin a szív- és érrendszer egészségéhez, valamint az anyagcsere megfelelő működéséhez szükséges. Az élelmiszerekben leginkább K1 vitamin található meg, a K2 vitamin egy részét a bélrendszer jótékony baktériumai állítják elő.

BioCo K2-vitamin tabletta
Alkalmazása javasolt mindazok számára, akik a normális csontozat fenntartását természetes K2-vitamin fogyasztással szeretnék támogatni. A termék tablettánként jelentős mennyiségű, 50 µg természetes eredetű (Bacillus subtilis Natto fermentációjával nyert kivonatból származó) K2-vitamint tartalmaz. A K-vitamin részt vesz a normál csontozat fenntartásában és a normál véralvadásban.

Hatóanyag 1 tablettában:
K2-vitamin (menaquinone-7) 50µg

Összetevők:
tömegnövelő szer (mikrokristályos cellulóz); maltodextrin; természetes K2-vitamin (menakinon-7, Bacillus subtilis Natto eredetű); fényező anyag (sztearinsav); csomósodást gátló (szilícium-dioxid, talkum)

Adagolás: naponta 1-2 tablettát bő folyadékkal lenyelni!
Adatok
Márka
BioCo
Cikkszám
BioCo28