Ingyenes kiszállítás 15.000 Ft rendelés felett.

Ügyfélszolgálat: +36707390803 

BioCo Halolaj 1000mg kapszula – 100db
BioCo Halolaj 1000mg kapszula – 100db
3 885 Ft

BioCo Halolaj 1000mg kapszula – 100db

Az Omega-3 zsírsavak közé tartozó EPA és DHA hozzájárul a szív megfelelő működéséhez.
3 885 Ft
Részletek
BioCo Halolaj 1000mg kapszula
Halolajat és természetes E-vitamint tartalmazó étrend-kiegészítő.

Az Omega-3 zsírsavak közé tartozó EPA és DHA hozzájárul a szív megfelelő működéséhez.* (A kedvező hatás 250 mg EPA és DHA napi bevitelével érhető el, mely a készítmény 1 kapszulájával is biztosítható.)

Az E-vitamin hozzájárul a sejtek oxidatív stresszel szembeni védelméhez.

Halolaj
A többszörösen telítetlen omega-3 zsírsavak egyik legjobb természetes forrása. Az omega-3 zsírsavak bizonyítottan karbantartják a szívet, az agyat, akár vissza is fordíthatják a szívbetegek artériájának meszesedését és beszűkülését. Szerepet játszanak az agyvérzés, az infraktus megelőzésében, a sejtek, szövetek korai öregedésének megállításában, a bőr és a haj megerősítésében. Halolaj rendszeres fogyasztásával az általános egészségi állapot javítása mellett a fizikai és szellemi teljesítmény növelése, a tanulási készség, a memóriakapacitás, a koncentráció, továbbá a betegségekkel, fertőzésekkel szembeni ellenálló képesség is növelhető.

E-vitamin
Legfontosabb szerepe a sejtek védelme: megakadályozza károsodásukat, antioxidánsként segíti a károsodást okozó szabad gyökök semlegesítését. Elsősorban a betegségek megelőzésében rendkívüli hatású. Az összes antioxidáns közül az E-vitamin nyújtja a legnagyobb védelmet a szív- és érrendszeri betegségekkel szemben. Megakadályozza a káros koleszterin lerakódását az érfalakban, elősegíti lebontását, és megelőzheti a vérrögök, illetve trombózis kialakulását. A megelőzés mellett a már kialakult szívbetegségek kezelésében, az infarktus utáni lábadozásban is fontos szerepet játszik, emellett csökkentheti a Parkinson-kór és az Alzheimer-kór kialakulásának esélyét.

Hatóanyagok 1 kapszulában:
E-vitamin 6 mg (50 NRV%)*
Halolaj 1000 mg
– EPA 180 mg
– DHA 120 mg
* NRV%: Vitaminok és ásványi anyagok napi beviteli referencia érték %-a (felnőttek esetében)

Adagolás:
Felnőtteknek naponta 1-2 kapszulát bő folyadékkal lenyelni.
Adatok
Márka
BioCo
Cikkszám
BioCo23