Ingyenes kiszállítás 15.000 Ft rendelés felett.

Ügyfélszolgálat: +36707390803 

BioCo 100% VEGAN Fermentált Glükozamin 1500mg tabletta – 60db
BioCo 100% VEGAN Fermentált Glükozamin 1500mg tabletta – 60db
6 275 Ft

BioCo 100% VEGAN Fermentált Glükozamin 1500mg tabletta – 60db

A BioCo Fermentált Glükozamin termékben található növényi eredetű glükozamin fermentációs eljárással készül, így vegánok vagy a rákfélékre érzékenyek is biztonsággal fogyaszthatják. A készítményekbe kerülő minden összetevőt kiemelt gondossággal válogattunk és ellenőriztünk, amit VEGÁN fogyasztóként 100%-os biztonsággal választhat.
6 275 Ft
Részletek
BioCo 100% VEGAN Fermentált Glükozamin 1500mg tabletta
Fermentációs, növényi eredetű glükozamin-szulfátot és C-vitamint tartalmazó étrend-kiegészítő tabletta.

A glükozamin a porcok természetes alkotóeleme. A hagymányos glükozamin állati eredetű, allergén rákfélékből készül.

A BioCo Fermentált Glükozamin termékben található növényi eredetű glükozamin fermentációs eljárással készül, így vegánok vagy a rákfélékre érzékenyek is biztonsággal fogyaszthatják.

Glükozamin
Természetes szénhidrát, az ízületek kenőanyagának egyik legfőbb alkotóeleme. Segíti a súrlódásnak kitett ízületek egészséges működését és a porcszövetek újraképződését. Biztosítja a szalagok, kötőszövetek rugalmasságát, csökkenti az ízületi fájdalmakat, a gyulladásokat. A szervezet saját maga nem állítja elő, ezért elengedhetetlen a rendszeres pótlása. Sportolóknak, nehéz fizikai munkát végzőknek, túlsúlyosaknak megelőzésként is javasolt a fogyasztása. Megőrzi az ízületek, porcok és inak egészségét. A legtöbb élelmiszer tartalmaz kis mennyiségű glükozamint, de a tengeri eredetű táplálékokban fordul elő a legnagyobb mennyiségben, különösen a kagylókban.

C-vitamin
A legnagyobb mennyiségben szükséges vitamin. Elsősorban a nátha és a megfázás elleni természetes gyógyszerként ismert. Az első tünetek megjelenésekor elkezdett magasabb dózisú C-vitamin szedése akár 30 százalékkal is csökkentheti a betegség időtartamát, emellett jelentősen enyhíti a betegséget kísérő tüneteket. Bizonyítottan erősíti az immunrendszer működését, növeli az ellenálló képességet a fertőzésekkel, betegségekkel szemben, egészségesen tartja az érrendszert, megerősíti a kötőszöveteket, az inakat, ínszalagokat, az ízületeket és a fogínyt. Megelőző szerepe lehet a szívproblémák kialakulásában.

Hatóanyagok 2 tablettában: (NRV%)*
C-vitamin 200 mg 250%
Glüközamin-szulfát (fermentációs, növényi eredetű) 1500 mg –
*NRV%: Vitaminok, és ásványi anyagok napi beviteli referencia érték %-a
(felnőttek esetében)

Összetevők:
glükozamin-szulfát-kálium-klorid (fermentációs, növényi eredetű); L-aszkorbinsav; tömegnövelő szer (mikrokristályos cellulóz); fényező anyag (zsírsavak); csomósodást gátló (szilícium-dioxid).

Adagolás:
Felnőtteknek naponta 2 tablettát bő folyadékkal lenyelni.
Adatok
Márka
BioCo
Cikkszám
BioCo70